Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Promotion
Read more
SÄKER BETALNING | FRI FRAKT ÖVER 1000KR | HÖG KUNDNÖJDHET

GRUNDUTBILDNING FRANSSTYLIST - ONLINE

Denna onlineutbildning är för dig som vill ta ditt första kliv in i en bransch med obegränsade möjligheter - nu med extra flexibilitet, tillgänglighet och möjligheten att studera i din egen takt, oavsett plats!

Grundutbildning Fransstylist Singel & Volymfransar Online är utformad för lära dig skapa fransförlängning som inte sliter på kundens egna fransar samt att skräddarsy förlängningen efter varje enskild kunds behov och ögonform.

Dessutom tillhandahåller den verktygen och strategierna som krävs för att DU ska bli en framgångsrik fransstylist med en växande kundbas. Du kommer få kunskap inom följande områden:

- Härdplastutbildning
- Anatomi av ögat & ögonfransar
- Hygien & Ergonomi
- Singel & Volymfransar
- Ögonformer & Anpassa lash designs
- Konsultation & Kundservice
- Marknadsföring & Hantera missnöjda kunder
- Företagande & Prissättning

Inom 24h från att du köpt kursen skickas ett mejl med tillgång till utbildningsportalen & inom tre dagar skickas ditt startkit ut - du är redo att starta din nya karriär! Ditt Trainee-intyg tillåter dig ta emot kunder tills att du bokat ditt slutprov. Vid godkännande erhåller du ditt certifikat.

Kursplatser släpps den 25:e varje månad.

Grundutbildning Fransstylist

Till dig som vill investera in din passion och dina drömmar. Blir mer än bara en ''vanlig fransstylist'' med hjälp av min Grundutbildning Fransstylist - Singel & Volym!

I den här utbildningen kommer du få omfattande kunskaper och färdigheter i att bli en fransstylist i singel och volymfransar. Kursen är utformad för att utrusta dig med kunskap som kommer utmärka dig inom fransförlängning och ALLT DÄRTILL.

Under hela kursen kommer du att lära dig olika tekniker, verktyg och branschens bästa praxis för hur du skapar en hälsosam fransförlängning som inte sliter på kundens egna fransar. Vi har även valt att fokusera extra mycket på kundservice och marknadsföring för att du snabbt ska bli en eftertraktad fransstylist med en stabil kundkrets.

Utbildningen består utav 3 dagar(8-16) där teori kombinderas med praktisk träning. Ditt Trainee-intyg tillåter dig ta emot kunder tills att du bokat ditt slutprov. Vid godkännande erhåller du ditt certifikat.

- Härdplastutbildning
- Anatomi av ögat & ögonfransar
- Hygien & Ergonomi
- Singel & Volymfransar
- Ögonformer & Anpassa lash designs
- Konsultation & Kundservice
- Marknadsföring & Hantera missnöjda kunder
- Företagande & Prissättning

Pris: 17.999kr inkl moms & startavgift. Startkit ingår till ett värde av 5000kr & Härdplast utbildning till ett värde av 2500kr.

KAMPANJ: Grundutbildning Fransstylist för 13.999kr vid de två första kurstillfällen. Begränsat antal platser! Nästa kursstart: 15/4-2024.

LASHLIFT & BROWLIFT UTBILDNING

Lashlift & Browlift-utbildning där vi jobbar med Arté Collections fantastiska produkter. Vi erbjuder en exklusiv och professionell upplevelse för de som strävar efter att bemästra konsten att förvandla och förhöja ögonfransar och ögonbryn.

Denna kurs är en 1-dags utbildning där du kommer få lära dig allt du behöver för att få en trygg start i branschen. Du kommer få kunskap inom följande områden:

-Hudens uppbyggnad & Anatomi
-Hårets uppbyggnad & Anatomi -Hur behandlingen utförs
-Produktkunskap
-Hygien & Salongsmiljö
-Ergonomi
-Allergi, risker & säkerhet
-Kundbemötande, marknadsföring & prissättning.

Under dagen kommer vi att gå igenom behandlingen både teoretiskt och praktiskt, Du kommer även få utföra praktiskt på modell med handledning av lärare på plats.

Om du ej har möjlighet att hitta en modell så meddela oss detta i god tid så kan vi hjälpa dig.

Efter kursens första dag erhåller du ett traniee certifikat för att sedan fortsätta din utbildning hemifrån med praktik på modeller. Du kommer få skicka in tydliga före / efter bilder för feedback, du och din lärare har en dialog om hur ditt arbete går och du kommer för att få ditt internationella certifikat behöva skicka in 10st godkända lashlift och browlift.

Utbildningen är ca 8 timmar lång. Pris från 6999kr beroende på val av startkit.

UPPNÅ PERFEKTION GENOM PERSONLIG 1:1 COACHNING

Individuell coachning för erfarna fransstylister - förfina dina färdigheter och skapa mästerverk med personlig vägledning.

För att boka mejlar du oss på info@milealashes.se
och skriv COACHNING som innehåll.

x